We helpen impact makers online & offline een sterk merk neer zetten. Zo maken we samen de wereld leuker.

De huidige westerse samenleving is vooral gericht op prestaties en minder gericht op genieten van het leven. Wij geloven dat meer plezier maken leidt tot een betere wereld. Wanneer iemand plezier heeft in wat die doet werkt dat aanstekelijk en enthousiasmerend. Wij vinden dat iedereen het verdient om plezier te hebben. Daarom helpen wij impact makers om een sterk merk neer te zetten zodat zij zorgeloos kunnen werken aan een betere wereld. 

Martina.

Martina is dol op wijntjes doen, dieren knuffelen en uitdagingen. Haar ervaring als fotograaf en videomaker zorgt voor sprekende beelden voor al onze klanten. Ze is creatief en af en toe chaotisch wat leidt tot prachtige en vernieuwende ideeën. Daarnaast helpt ze dolgraag jonge ondernemers verder waardoor ze Rebecca ontmoette. En zo werd de Merkfabriek geboren!

Rebecca.

Rebecca is dol op koffie, goede gesprekken en enthousiaste ondernemers. Haar super power is haar oog voor details, niks ontgaat haar. De unieke combinatie van haar creatieve en toch georganiseerde brein zorg  voor verassingen, maar ook dat alles op tijd af is. Daarnaast is ze erg betrokken, oprecht en geduldig. Kortom, de perfecte partner zonder wie de Merkfabriek niet zou bestaan!